Tarief

Tarief:

De kosten per consult bedragen €86,00 per uur. Voor 30 min. €44,00.
Mocht u rond moeten komen van een minimum inkomen, dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een gereduceerd tarief. Informeert u even vooraf bij Naturels.

Behandelingsduur:

De behandelingsduur per keer is ongeveer een 60 min.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw klachten en uw wensen:

– Komt u voor een stuk ontspanning of een klacht die nog niet zo lang aanwezig is, dan kunnen er 1 tot 3 behandelingen  nodig zijn.
– Komt u voor een chronische klacht, dan zal dit zich niet in 1 à 2 behandelingen laten herstellen (al komt dit soms wel voor) de klachten zijn immers ook niet in 1 à 2   dagen ontstaan.

 Vergoeding zorgverzekeraars:

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (geheel of gedeeltelijk) de kosten van de behandelingen indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Voor de vergoeding van uw zorgverzekeraar kunt u kijken op www.batc.nl.

K.V.K nummer : 08204060

  • Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen waardoor ik tegemoet komt aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. 
  • De praktijk voldoet aan, Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) deze privacy wetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). jozien-batc-logo

No comments.