Cirkel methode

Cirkel methode

Cirkel Methode

Om uw proces zoveel mogelijk inzichtelijk te maken wordt er gewerkt met de cirkel methode. Deze methode laat u in korte tijd zien hoe u in verbinding bent met uw fysieke lichaam, maar ook in de interactie met anderen en uw omgeving.

De cirkel staat voor heelheid, het begin en het einde, het oneindige, het alles omvattende.

Door kleine schetsjes te maken krijgt u inzicht in uw situatie. Hierop volgt de behandeling meestal op de behandeltafel. Zie verder de behandelwijze.

Uw energieveld is als een cirkel om u heen.  (de aura, de fijnstoffelijke energie lichamen)

Naturelsillustratie1

In het midden van de cirkel zit uw kern, uw bron verbinding.

Naturelsillustratie2

Samen vormt het uw besturingssysteem hiermee geeft u richting aan uw leven.

Naturelsillustratie3

Als de kern goed in het midden van uw energieveld zit dan kunt u makkelijker om gaan met de dingen die u in het leven tegenkomt.

Om een voorbeeld te geven:

Als het je allemaal even te veel is kun je de neiging krijgen je terug te trekken. Je energieveld komt dan strak om je heen te staan. Hierdoor kun je het gevoel krijgen dat je weinig ruimte hebt.

Naturelsillustratie4

Als je de richting van je leven kwijt bent en niet meer weet hoe of wat dan kan het zijn dat je kern buiten je energieveld komt te staan. Dit geeft vaak een stuurloos gevoel.


Bij een traumatische ervaring kan het zijn dat er een gat in je energieveld ontstaat. Hierdoor komen alle prikkels van buiten veel harder binnen.

Als je kern goed in het midden zit ervaar je de wereld positiever. Zit je kern niet goed in het midden zijn je interpretaties ook anders. Je neemt je omgeving anders waar.

Als we dus volledig  in al onze verbindingen zijn, dan kunnen we letterlijk stralen. Dan zeggen we vaak: Die persoon heeft een mooie uitstraling.

Naturelsillustratie7

 

No comments.