5 Natuurgerichte principes

bollichter5 natuurgerichte principes

Er wordt gewerkt vanuit de vijf natuurgerichte principes.

 

 1. Basis van leven is energie
  Alles is energie, het is levenskracht. Energie is voortdurend in beweging en beïnvloedbaar.
  In mijn praktijk kan er gekeken worden of er stagnerende energievelden of -banen
  of -punten zijn. Indien deze getraceerd zijn, kan er gewerkt worden aan herstel.
 2. Prikkeloverdracht
  Om de energie weer helemaal vrij te kunnen laten stromen, wordt er onder andere gebruik gemaakt van pulsors, kristallen en stemvorken. Er wordt gewerkt met verschillende frequenties / prikkels om de overdracht van blokkerende energieën, bijvoorbeeld op het zenuwstelsel, de meridianen, het elektromagnetisch veld, de levensenergie weer beter te kunnen laten doorstromen.
 3. Drainage
  Drainage is een mogelijkheid om afvalstoffen af te voeren. De hoeveelheid van afvalstoffen in ons lichaam is afhankelijk van onze gezondheid, hoe wij in het leven staan en onze leefomgeving. Mocht het nodig zijn, dan wordt er gekeken of er afvalstoffen worden vastgehouden. Zowel bij een fysieke blokkade als bij een psychische overbelasting, wordt gekeken waardoor dit wordt veroorzaakt. Zo mogelijk worden oorzaken gedeblokkeerd door onder andere gebruik te maken van de pulsors en/of supplementen. Wordt de blokkade veroorzaakt door de leefomgeving, dan kunnen er verschillende adviezen gegeven worden.
 4. Voeding
  We weten allemaal dat goede voeding belangrijk is. Ook weten we dat we de juiste vitamines en mineralen nodig hebben om ons lekker fit te voelen. Soms ontstaat er in ons lichaam een blokkade/probleem waardoor een vitamine of mineraal niet goed opgenomen kan worden. Door middel van het scannen van het lichaam met een spintester wordt de eventuele blokkade getraceerd en gedeblokkeerd en kunnen de tekorten worden aangevuld.
  Soms wordt er allergisch gereageerd op voeding. Ook hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn, waarnaar gekeken wordt. Een goede opname en juiste voeding werken zowel op ons lichamelijk als geestelijk welzijn.
 5. De psyche en het onbewuste ziekmakende levenspatroon.
  Zoals u in de punten 1 t/m 4 kunt lezen, zijn er verschillende redenen waardoor er problemen kunnen ontstaan. Inzicht in onze psyche, ons handelen en onze onbewuste processen is zeker een verrijking voor onze levensvreugde en gezondheid. Tijdens de behandelingen en gesprekken, wordt vaak de rode draad in uw leven duidelijk. Hieraan kan dan stap voor stap gewerkt worden.

 

 

No comments.